Aanmelding Toerustingsdag 2014

De ambtsdragerdag bestaat uit een plenair deel en daarnaast is er de mogelijkheid om naar verschillende workshops te gaan. De dag is gevarieerd zodat elke ouderling, diaken of predikant zich welkom weet en het voor hem of haar aantrekkelijk is te komen. (Aan deze dag zijn geen kosten verbonden en ook de lunch wordt verzorgd.)

De aanmelding is persoonlijk, in verband met de indeling van de workshops. Bent u gevraagd om meerdere personen aan te melden, doe dit dan één voor één.

Bij de definitieve indeling van de workshops proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met de aangegeven eerste en tweede voorkeur.

Inmiddels is een begin gemaakt met de definitieve indeling. Een aantal workshops zijn voor de eerste of tweede ronde niet meer beschikbaar. Deze kunt u dan ook niet meer als eerste of tweede voorkeur aanmerken.

Is de workshop die u graag zou willen bezoeken niet meer beschikbaar? Geef bij de derde voorkeur aan welke u wilt bezoeken en plaats hierover een opmerking in het “ruimte voor opmerkingen” veld. Indien mogelijk, houden we hier rekening mee.

[customcontact form=11]

Laat een bericht achter

Je mailadres wordt niet gepubliceerd. De verplichte velden zijn aangegeven *

*