Persoonlijke coaching

Doel
predikanten leren hun eigen leerdoelen vaststellen en realiseren

Gerelateerd aan het predikantsprofiel
taakvelden 6b, 6c

Korte samenvatting
Bij coaching wordt iemand begeleid om in een bepaalde situatie beter te functioneren of een specifieke taak te volbrengen. De leerdoelen worden door de persoon zelf bepaald in samenspraak met de coach.

Data
in overleg met elkaar

PE punten
15 (uitgaande van 5 sessies)

Leverancier
Toerusting 2.0

Werkwijze
Op de pagina “trainers en coaches” (klik hier) presenteren alle bij het netwerk aangesloten coaches zich. Op basis van deze presentatie kunt u een keus maken voor de coach. Via het contactformulier kunt u aangeven met welke coach u graag een intake wilt houden.

Wanneer u en de coach besluiten om samen een traject in te gaan, ontvangt u via Toerusting 2.0 een offerte voor praktische en financiële zaken. De inhoudelijke afspraken blijven tussen u en de coach en maken geen onderdeel uit van de offerte.

Kosten
Per sessie (1,5-2 uur) brengt Toerusting 2.0 € 160,- in rekening. (Dit is inclusief de voorbereidingstijd van de coach.) Hierbij gaan we er vanuit dat u naar de coach komt. Indien sprake is van reistijd voor de coach, komt hier € 10,- per kwartier reistijd bij. Er wordt geen kilometervergoeding in rekening gebracht.

De intake wordt alleen in rekening gebracht wanneer coachee en coach besluiten met elkaar verder te gaan.

[customcontact form=4]

Laat een bericht achter

Je mailadres wordt niet gepubliceerd. De verplichte velden zijn aangegeven *

*