Informatie over gemeenteopbouw via geloofsopbouw – 18 april

De cursus Gemeenteopbouw via geloofsopbouw (onderdeel van het PEP-programma) is een praktische cursus voor predikant en kerkenraad. Deze cursus loopt op dit moment in twee verschillen de varianten in Amersfoort en Kampen. Voor kerkenraden en predikanten die overwegen deze volgend jaar te volgen, is er op 18 april in Nijkerk een informatie bijeenkomst. Deze bijeenkomst is bedoeld voor predikanten, kerkelijk werkers en kerkenraden en geeft informatie over inhoud, opzet van en ervaringen met deze trainingen.

In het seizoen 2013/2014 wordt in Kampen voor de vierde keer de basistraining Samen bouwen aan het hart van de kerk gegeven. In Amersfoort begint de nieuwe training Ruimte maken voor bevrijding en genezing, die is gericht op de missionaire belofte en roeping voor de kerk.

De bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 18 april in de Goede Herderkerk, Willem Alexanderplein 14, Nijkerk (tegenover het station) en duurt van half elf tot ongeveer 3 uur. Meer informatie over het programma is vanaf ongeveer 1 maart te vinden op www.izb.nl.

Vanwege vooraf sturen van informatie en reserveren van de lunch is uiterlijk vrijdag 12 april aanmelding nodig. Dat kan via het contactformulier op de site. De kosten bedragen € 10 per deelnemer. Dit kan contant betaald worden op de dag zelf.

De organisatie van deze dag is in handen van de projectgroep Permanente Educatie Predikanten van de Theol. Universiteit van de Geref. Kerken, Gemeenteopbouw en Toerusting van de Ned. Geref. Kerken (via STAGG Toerusting) en de IZB, vereniging voor zending in Nederland en de gemeenteopbouwgroep Leven uit de Bron.