Begeleide intervisie in de nieuwe regio’s

In november is besloten om de regio-indeling te wijzigen. De huidige twaalf regio’s worden in de nieuwe indeling vervangen door acht regio’s. STAGG Toerusting gebruikt dit momentum om in 2013 te starten met een begeleide intervisie in de nieuwe regio’s. In elke regio kunnen op kosten van STAGG vier bijeenkomsten gehouden worden in 2013.

Intervisie is een vorm van deskundigheidsbevordering waarbij een beroep wordt gedaan op kennis en ervaringen van collega’s. Zij denken mee bij persoonlijke vraagstukken en knelpunten die worden ingebracht. Intervisie is altijd verbonden aan de werksituatie en gericht op het hulp vragen en bieden.

In sommige van de oude regio’s vindt al geregeld intervisie plaats onder begeleiding van een coach. In andere regio’s gebeurt dit niet of zijn er andere bijeenkomsten tussen predikanten, zoals de coetus. Door in elke regio begeleide intervisie aan te bieden, hoopt STAGG Toerusting te bereiken dat alle predikanten de meerwaarde van begeleide intervisie zullen ervaren.

Reageren is niet mogelijk.